Supervisor

Naast mijn werkzaamheden als behandelaar ben ik beschikbaar als supervisor voor masterpsychologen, al dan niet in opleiding tot GZ-psycholoog BIG.

Supervisie is een leertraject waarbij volop aandacht is voor reflectie voor jouw functioneren binnen jouw werkzaamheden als psycholoog. De supervisies vinden buiten plaats met dezelfde reden als voor cliënten. Ik kan met je praten over de effecten van beweging en de natuur op de psyche, maar we kunnen dit ook zelf beleven.
Op deze manier is openstellen voor reflectie direct aanwezig.

Naast mijn huidige werkzaamheden binnen de Generalistische Basis GGZ heb ik jarenlange ervaring opgedaan binnen de Specialistische GGZ en de Ouderenzorg. Gezien ik mijn BIG-registratie in 2014 heb behaald, kunnen jouw supervisie-uren plaatsvinden binnen het kader van jouw GZ-opleiding. Ben je niet in opleiding, maar heb je wel de behoefte aan supervisie, dan ben je uiteraard ook van harte welkom!

Voor supervisie hanteer ik het tarief van 95 Euro (exclusief BTW) voor een sessie van 45 minuten. Een dubbele supervisie sessie is ook mogelijk, dan bedraagt het tarief 175 Euro (exclusief BTW) voor 90 minuten.